Workshop for par

 

En weekend der kan give jer et boost i jeres parforhold.

Har du og din partner overvejet parterapi, kan dette være et alternativ eller et supplement.

 

Hvad enten i udfordres af skænderier, kommunikationsproblemer, har oplevelse af at være gået lidt i stå eller i måske gerne vil udvikle jeres forståelse af hinanden, uddybe kontakten i mellem jer og have mere passion i jeres forhold, så kan denne workshop være noget for dig og din partner.

 

Workshoppen er for alle par i alle stadier af parforholdet. Hvad enten i nyforelskede og gerne vil arbejde forebyggende, eller i oplever at side fast i opslidende mønstre (og svært at komme fri af) kan workshoppen give jer noget at arbejde videre med.

 

Vores parworkshop er udformet til par, der ønsker at arbejde mere bevidst og målrettet med såvel de små problemer i hverdagen, som de mere fundamentale.

 

Hvad er det, vi laver?

Du og din partner vil i plenum få oplæg om parforholdets dynamikker, udviklingen i parforholdet, fra forelskelse til konflikt, bevidstgørelse af barndommens betydning for parforhold, og ikke mindst, hvordan skænderier kan være mulighed for udvikling.

 

I mellem oplæggene arbejder i individuelt med jeres partner. Hvert par får et særskilt rum til rådighed. Her går i ud efter hvert oplæg og øver de værktøjer i har fået fremlagt, som bl.a. er den bevidste dialog. I får en manual til dette, som i kan tage med jer hjem bagefter.

 

Hvad får du og din partner ud af workshoppen?

I vil få indblik i, hvorfor i har valgt hinanden. I vil få værktøjer til kommunikation, forståelse af i kilden til jeres konflikter og dermed mulighed for at løse disse på en ny måde. I vil også få øvelser til genromantisering af parholdet.  Formålet er at få et sjovere og dybere forhold til hinanden.

 

Parworkshoppen er en pædagogisk weekend.

Det vil sige det er ikke gruppeterapi, men en pædagogisk weekend med terapeutisk virkning.

I plenum, hvor gruppen er samlet, kan der deles det du, eller I, har lyst til, eller du kan lade være. Det er ikke i gruppen, der arbejdes terapeutisk, men ude i jeres individuelle rum.

 

Alt i alt en god investering i jeres parforhold.